10 столиків із несподіваних предметів

Ідея журнального чи обіднього столу дуже проста. Це, насправді, платформа на підставі. Якщо стіл обідній — за ним має бути зручно сидіти, якщо кавовий чи журнальний — достатньо того, що на нього можна буде поставити чашку і покласти якісь речі чи журнали. Ви можете зробити абсолютно унікальний та незвичайний стіл з будь-чого! Головне – розглянути в непотрібному предметі його другу сутність та призначення! І це саме те, що зробили креативні люди у фотопідбірці нижче.
Мені якось і на думку не спадало, що великий барабан можна перетворити на стильний журнальний столик. Тим не менш, ось чудовий цьому приклад! Скляна кругла стільниця встановлена ​​над мембраною. По-перше, це необхідно для міцності столу, а по-друге, щоб не створювати шуму. Столики з барабанів чудово впишуться у тематичні кафе та ресторанчики, сучасний інтер’єр будинку з музичними інструментами.

журнальний столик із барабана

Продовжуючи тему музичних інструментів… Цей компактний столик приставний зроблений з підставки для кімнатних рослин і вінілової пластинки. Виглядає дуже стильно і легко, щоправда, не рекомендується ставити важкі предмети.

приставний столик із вінілової платівки

У хід можуть і промислові об’єкти, наприклад, турбіна з лопатями. Якщо вам пощастило дістати десь турбіну в неробочому стані, зробіть столик і прикрасьте сад, веранду або балкон.

кавовий столик із турбіни

Зазвичай стоси журналів зберігаються десь на полицях. Цей журнальний столик – справжня знахідка для того, хто ніяк не може розлучитися з колекцією улюблених старих журналів, але розуміє, що читати їх більше не буде.

Цей столик виготовлений з каркасу старої дитячої парти. Стільниця теж вінтажна, але від іншого журнального столика.

журнальний столик зі шкільної парти

А старі швейні машини? Це просто знахідка для любителів кастомних меблів. Бабушкін «Зінгер» з литою металевою основою стане справжньою окрасою вітальні чи передпокою.

Столик зі швейної машинки Старий двері – досить поширений предмет, з якого багато хто робить ексклюзивні обідні та кавові столи. Чим старші двері, тим цікавішим може вийти стіл.

стіл зі старих дверей

І, насамкінець, столик з тенісних ракеток. Це ж треба було вигадати!

стіл із тенісних ракеток

Предмети меблів, зроблені своїми руками з любов’ю та натхненням, створюють тепло та затишок в інтер’єрі. Хоча якщо у приміщенні дуже холодно, жоден столик не врятує становище!