Букмекер 1XBet — фаворит на порталі Stavki.ua

У Росії з’явилася букмекерська контора 1Xbet, а опис ресурсу повноцінно видає інтернет ресурс Stavki.ua. Кілька сотень тисяч постійних клієнтів у букмекерської контори, особливо, після переходу в інтернет простір. На острові Кюрасао букмекерська контора отримала ліцензію, тож реєструватися на сайті безпечно, а програмне забезпечення пройшло сертифікацію. 36 мовами перекладена інтернет версія букмекерської контори, пропонується аналог для мобільних телефонів, представлений ігровий клієнт для установки. У будь-який момент консультує підготовлена служба підтримки, пропонується розділ з питаннями, що часто ставляться. Завдяки стрімкому розвитку, широкій лінії ставок та високим коефіцієнтам букмекерська компанія стала лідером у своїй галузі.

Букмекер 1Xbet: особливості офіційного сайту

Потрібна 1xbet реєстрація для повноцінного співробітництва. Постійно модернізується офіційний сайт букмекерської контори, представляючи нові розділи. Швидко зробити парі можна на головній сторінці букмекерської контори, як і вивчити статистику попередніх подій. Про акції, турніри і важливі події оперативно інформують групи в соціальних мережах. Без створення акаунта можлива екскурсія онлайн порталом букмекерської контори, а для повноцінного відпочинку необхідно не тільки зареєструватися, а й поповнити грошовий рахунок. Офіційний портал представлений в полегшеному варіанті і в повному форматі, де доступна максимальна кількість функцій.

Особливості бонусної системи букмекера

Зареєстровані клієнти постійно заробляють у букмекерській конторі бонуси, як і отримують заохочення нові беттери. Для новачків пропонується бонусний подарунок за перший депозитний внесок. Відразу після створення облікового запису можна покласти на баланс від 100 гривень, активувати депозитне заохочення. Для постійних клієнтів діють бонуси по п’ятницях, пропонуються промокоди, фрібети, битва купонів, подарунки в понеділок, презенти в дні народження. Обов’язково за заохочення необхідно виконувати умови за вейджером. Повна інформація про винагороди представлена на сайті букмекерської контори.