Ручний інструмент для ремонту та інших побутових справ

Якщо у вас є будинок чи квартира, то ви однозначно стикалися з різними поломками та аварійними ситуаціями. Добре, коли в таких випадках на підхваті є ручний інструмент. Купити в Україні окремі його види чи набори можна в багатьох спеціалізованих магазинах. Найкращий вибір ви знайдете на сайті компанії Околоремонта. Тут пропонується продукція топових виробників за доступними цінами. І це ще далеко не всі його переваги.

Який ручний інструмент з каталогу компанії Околоремонта неодмінно стане вам у пригоді?

Звичайно, професійні майстри використовують електричні інструменти. Вони наділені значною потужністю, що суттєво прискорює виконання ремонтно-будівельних робіт. Але не кожен може дозволити собі електричні аналоги. Та й не завжди в цьому є потреба. Тим більше що деякі операції все одно доводиться здійснювати вручну. І ще один аргумент на користь більш простого вибору — прийнятна ціна. Ручний інструмент купити в Києві та інших містах України через сайт згаданого вище магазину можна з гарантією його найвищої якості, надійності та просто бюджетної доступності.

gallery-image

Основні різновиди ручного інструменту

У зазначеному вище інтернет-магазині ручний інструмент представлений для різних функцій. З їх допомогою можна виконувати столярні, слюсарні, малярні та інші роботи. Найбільш затребуваними на сьогодні є:

  • Набори інструментів. До них входять адаптери під біту, біти різних розмірів, воротки Т-подібні, головки, кардани, шарнірні подовжувачі, свічкові головки, перехідники, рожково-накідні ключі та інші пристосування.
  • Ножівки та стусла. З цієї категорії можна вибрати інструмент для роботи по дереву, гіпсокартону, металу, пінобетону. Широкий вибір в магазині стусел, ножівок садових та полотен до різних видів такого інструменту.
  • Шарнірно-губцеві інструменти. В цій категорії можна підібрати ізоляційні зйомники, пасатижі, бокорізи, кліщі, круглогубці, кусачки, ножиці по металу, плоскогубці, труборізи, качконоси та щіпці різних розмірів.
  • Малярські інструменти. Це щітки різних розмірів для виконання фарбувальних робіт. Їх можна вибрати для радіаторів, круглі, для кутів, пласкі. Також затребувані валики з велюру, нейлону й поролонові.
  • Інструменти для оздоблювальних робіт. Без них не обійдеться процес нанесення штукатурки, в тому числі фактурної. Це гладилки, скребки, кельми, шпателі, затірки, терки, пістолети для піни, затиральна сітка.
  • Інструменти для декоративних ефектів. Під час фарбування та нанесення штукатурки можна створювати цікавий рельєф за допомогою фактурних валиків, пензлів та шпателів.
  • Інші види інструментів. Під час виконання різноманітних робіт вам неодмінно знадобляться затискні пристрої, склорізи, кріпильні засоби, ключі, надфілі, напилки, рашпилі, викрутки, ріжучі та вимірювальні інструменти.
gallery-image

Якщо вам потрібно вибрати й купити ручний інструмент, в інтернет-магазині компанії Околоремонта ви зможете придбати його з гарантією якості за доступними цінами. Тут вас чекає широкий асортимент цих та інших інструментів для ремонтно-будівельних робіт.